Go Sport - Alles voor de sporter onder één dak

Hou je van sporten en ben je op zoek naar comfortabele sportkleding? Met zijn 12 vestigingen verspreid over heel Vlaanderen is Go Sport de sportwinkel bij jou in de buurt waar je terecht kan voor je volledige sportoutfit. Welke sport je ook beoefent, het Go Sport-team staat paraat met handige tips en bruikbaar advies. Jouw sport? Dat is onze passie.

Go Sport is dé oplossing. Onze mensen zijn echte specialisten in hun vak en bezeten van sport, ze staan je met veel plezier bij met handige tips en bruikbaar advies, ongeacht welke sport je beoefent. Wij zijn er letterlijk 7 dagen op 7 voor jou. Onze winkels zijn alle dagen open, zelfs op zondag! Van de 12 winkels is er gegarandeert eentje dicht bij jou in de buurt.

12 winkels

Onze 12 winkels zijn verspreid over het hele land, je vindt een Go Sport winkel in: Aalst, Dendermonde, Diepenbeek, Estaimpuis, Gent, Geraardsbergen, Heist-op-den-Berg, Lommel, Lot, Maldegem, Oud-Turnhout & Oudenaarde. Op zoek naar de openingsuren van één van onze winkels, bekijk onze winkelpagina en selecteer dan de gewenste winkel en ontdek de specifieke openingsuren.

Ultieme sportbeleving

Go Sport probeert steeds te verbeteren en te vernieuwen. Stap voor stap groeien we verder. Ons doel is om onze klanten optimaal te begeleiden in de hun zoektocht naar sportmateriaal. Wij selecteren onze producten zorgvuldig en bieden deze aan de juiste prijs aan.

Adres van onze hoofdzetel

Go Sport Aalst
Pierre Corneliskaai 15A
9300 Aalst