Swipe to the left

Nieuws & promoties

RSS feed

Black Friday-kortingen bij GO Sport

19 november 2018

GO Sport viert Black Friday! Van 23 t.e.m. 25 november vind je in ons hele winterassortiment kortingen tot wel 30%.

Je kunt trouwens je ski's en snowboards bij ons laten slijpen en waxen. Koop je een skiaccessoire (een skihelm, skibril of een paar skikousen), dan slijpen we jouw ski's of snowboard helemaal gratis!

Daarnaast vind je vanaf 23 november de nieuwe Polar Vantage-multisporthorloge in de winkel. Neem snel een kijkje in je favoriete GO Sport-winkel! Actie geldig in de winkels in Aalst, Dendermonde, Maldegem, Lot en Oudenaarde.

GO Sport steunt de Jeugdacademy van basketclub Okapi

31 oktober 2018

GO Sport steunt de jeugd van de Aalsterse basketclub Okapi! De jeugdacademy zit in een volledig nieuw jasje van Spalding, geleverd door GO Sport! De basketcollectie kun je verkrijgen in je favoriete winkel.

Wist je trouwens ... Dat je bij GO Sport allerlei merchandising van Okapi kunt verkrijgen? Dat zijn onder andere polo's, sjaals en trainings. Neem snel een kijkje in de webshop!

GO Sport steunt Rode Neuzen Dag

23 oktober 2018

Eén op vijf jongeren in Vlaanderen krijgt vroeg of laat te maken met psychische problemen. Toch durven weinig jongeren echt de eerste stap zetten naar hulp. Daar helpt ook GO Sport verandering in brengen. Draag jouw steentje bij aan het goede doel en koop je unieke Rode Neus in je favoriete GO Sport-winkel. Zo bouw jij mee aan een betere wereld!

Koop een van de vijf ludieke ontwerpen voor €5 en draag hem met trots! Op elke neus vind je een unieke code, waarmee je kans maakt op unieke prijzen. Haast je snel naar een GO Sport-winkel in jouw buurt!

Totale uitverkoop bij GO Sport Oud-Turnhout

23 oktober 2018

GO Sport Oud-Turnhout gaat sluiten.

Dat betekent ... fikse kortingen op het complete gamma! Vanaf dinsdag 23 oktober tot eind december geniet je van de superkortingen. GO Sport Oud-Turnhout is open van maandag tot zaterdag van 10 tot 18 uur, en op zondag van 11 tot 17 uur. Haast je dus snel naar de winkel!

Back to school promoties

27 augustus 2018

Na een heerlijke warme zomer is het back to reality. September is in zicht en dat betekent: een nieuw schooljaar gaat van start! Start nu sportief het nieuwe schooljaar en geniet van de promoties. Bij GO Sport kan je nu genieten van -30% op rugzakken en nog heel wat andere promo's. Ontdek het snel in je dichtstbijzijnde winkel!

Totale uitverkoop bij GO Sport Gent

22 augustus 2018

GO Sport Gent knijpt er even tussenuit om plaats te maken voor the Park.

Dat betekent ... fikse kortingen op het complete gamma! Vanaf dinsdag 28 augustus geniet je van de superkortingen. GO Sport Gent is elke dag (behalve maandag) open van 10 tot 18 uur, ook op zondag. Haast je dus snel naar de winkel!

Givova summerdeals bij GO Sport!

30 juli 2018

Klaar voor het nieuwe voetbalseizoen? Givova zorgt ervoor! Scoor nu je rugzak met vak voor schoenen voor slechts €21 i.p.v. €34,99. Berg dus snel je tenue op in je nieuwe rugzak en haast je naar het veld!

Daarnaast kan je nog andere summerdeals vinden bij GO Sport om je helemaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen:

• Shirt + Short: €10 i.p.v. €19,98

• Shirt + Short + Kousen: €15 i.p.v. €26,97

Haast je dus snel naar een GO Sport winkel in je buurt en geniet van de promoties van Givova!

Nieuw voetbalseizoen van start

25 juli 2018

Het nieuwe voetbalseizoen gaat van start en dat betekent: tijd om nieuwe voetbalschoenen in huis te halen! Bij GO Sport vind je de beste voetbalschoenen van Nike, adidas, Puma, Mizuno en Under Armour. Ontdek de nieuwe collecties in onze winkels! Heeft je club een samenwerking met GO Sport? Dan geniet je van korting! Vergeet dus zeker je lidkaart niet mee te nemen.

De solden zijn nog niet gedaan! Nu nog meer kortingen bij GO Sport!

18 juli 2018

De solden zijn volop op gang en dat viert GO Sport! Bij ons kun je vanaf vrijdag 20 juli allerlei kortingen krijgen op een grote selectie sportkledij en -toebehoren.

Ook op de nationale feestdag geniet je van onze kortingen! Op zaterdag 21 juli zijn onze winkels namelijk open van 10 tot 18 uur. Haast je naar je dichtstbijzijnde winkel!

De solden zijn gearriveerd! Haast je snel naar jouw Go Sport winkel en geniet van de zomersolden!

30 juni 2018

De solden zijn gearriveerd bij GO Sport! Haast je naar één van onze twaalf winkels en sla je slag met kortingen tot wel 70%!