Swipe to the left

Nieuws & promoties

RSS feed

Nieuw voetbalseizoen van start

25 juli 2018

Het nieuwe voetbalseizoen gaat van start en dat betekent: tijd om nieuwe voetbalschoenen in huis te halen! Bij GO Sport vind je de beste voetbalschoenen van Nike, adidas, Puma, Mizuno en Under Armour. Ontdek de nieuwe collecties in onze winkels! Heeft je club een samenwerking met GO Sport? Dan geniet je van korting! Vergeet dus zeker je lidkaart niet mee te nemen.

De solden zijn nog niet gedaan! Nu nog meer kortingen bij GO Sport!

18 juli 2018

De solden zijn volop op gang en dat viert GO Sport! Bij ons kun je vanaf vrijdag 20 juli allerlei kortingen krijgen op een grote selectie sportkledij en -toebehoren.

Ook op de nationale feestdag geniet je van onze kortingen! Op zaterdag 21 juli zijn onze winkels namelijk open van 10 tot 18 uur. Haast je naar je dichtstbijzijnde winkel!

De solden zijn gearriveerd! Haast je snel naar jouw Go Sport winkel en geniet van de zomersolden!

30 juni 2018

De solden zijn gearriveerd bij GO Sport! Haast je naar één van onze twaalf winkels en sla je slag met kortingen tot wel 70%!

Koppelverkoop! Ren deze week naar een Go Sport in jouw buurt en bepaal je korting zelf!

25 juni 2018

Bij aankoop van minstens 2 artikelen, ren dus naar één van onze winkels en ontdek de mooie kortingen op vele artikelen.

Go Sport maakt je teamkleding

6 juni 2018

Op zoek naar nieuwe kledij voor je club of je team? Ontdek nu de Go Sport teamware en bestel je op maat gemaakte kleding.

Bedrijventornooi beachvolley

6 juni 2018

Vzw Thaleia Events organiseert 7 en 8 julli zijn 5de Beach Volley Event, voorafgaand is er ook een bedrijventornooi, inschrijven nu mogelijk!

Mad Wave zwemmateriaal

5 juni 2018