Swipe to the left

Nieuws & promoties

RSS feed

Back to school promoties

27 augustus 2018

Na een heerlijke warme zomer is het back to reality. September is in zicht en dat betekent: een nieuw schooljaar gaat van start! Start nu sportief het nieuwe schooljaar en geniet van de promoties. Bij GO Sport kan je nu genieten van -30% op rugzakken en nog heel wat andere promo's. Ontdek het snel in je dichtstbijzijnde winkel!

Totale uitverkoop bij GO Sport Gent

22 augustus 2018

GO Sport Gent knijpt er even tussenuit om plaats te maken voor the Park.

Dat betekent ... fikse kortingen op het complete gamma! Vanaf dinsdag 28 augustus geniet je van de superkortingen. GO Sport Gent is elke dag (behalve maandag) open van 10 tot 18 uur, ook op zondag. Haast je dus snel naar de winkel!

Givova summerdeals bij GO Sport!

30 juli 2018

Klaar voor het nieuwe voetbalseizoen? Givova zorgt ervoor! Scoor nu je rugzak met vak voor schoenen voor slechts €21 i.p.v. €34,99. Berg dus snel je tenue op in je nieuwe rugzak en haast je naar het veld!

Daarnaast kan je nog andere summerdeals vinden bij GO Sport om je helemaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen:

• Shirt + Short: €10 i.p.v. €19,98

• Shirt + Short + Kousen: €15 i.p.v. €26,97

Haast je dus snel naar een GO Sport winkel in je buurt en geniet van de promoties van Givova!

Nieuw voetbalseizoen van start

25 juli 2018

Het nieuwe voetbalseizoen gaat van start en dat betekent: tijd om nieuwe voetbalschoenen in huis te halen! Bij GO Sport vind je de beste voetbalschoenen van Nike, adidas, Puma, Mizuno en Under Armour. Ontdek de nieuwe collecties in onze winkels! Heeft je club een samenwerking met GO Sport? Dan geniet je van korting! Vergeet dus zeker je lidkaart niet mee te nemen.

De solden zijn nog niet gedaan! Nu nog meer kortingen bij GO Sport!

18 juli 2018

De solden zijn volop op gang en dat viert GO Sport! Bij ons kun je vanaf vrijdag 20 juli allerlei kortingen krijgen op een grote selectie sportkledij en -toebehoren.

Ook op de nationale feestdag geniet je van onze kortingen! Op zaterdag 21 juli zijn onze winkels namelijk open van 10 tot 18 uur. Haast je naar je dichtstbijzijnde winkel!

De solden zijn gearriveerd! Haast je snel naar jouw Go Sport winkel en geniet van de zomersolden!

30 juni 2018

De solden zijn gearriveerd bij GO Sport! Haast je naar één van onze twaalf winkels en sla je slag met kortingen tot wel 70%!

Koppelverkoop! Ren deze week naar een Go Sport in jouw buurt en bepaal je korting zelf!

25 juni 2018

Bij aankoop van minstens 2 artikelen, ren dus naar één van onze winkels en ontdek de mooie kortingen op vele artikelen.

Go Sport maakt je teamkleding

6 juni 2018

Op zoek naar nieuwe kledij voor je club of je team? Ontdek nu de Go Sport teamware en bestel je op maat gemaakte kleding.

Bedrijventornooi beachvolley

6 juni 2018

Vzw Thaleia Events organiseert 7 en 8 julli zijn 5de Beach Volley Event, voorafgaand is er ook een bedrijventornooi, inschrijven nu mogelijk!

Mad Wave zwemmateriaal

5 juni 2018