Swipe to the left

Nieuws & promoties

RSS feed

Heropening GO Sport Geraardsbergen

11 april 2019

Vanaf 12 april heropent GO Sport Geraardsbergen. In de winkel kun je terecht voor al je sporttoebehoren, of je nu recreatief, competitief of professioneel sport. Ook sportclubs kunnen bij ons terecht voor de geschikte sportkledij. Bij GO Sport Geraardsbergen vindt iedere sporter wat hij of zij zoekt: zwemkledij, loopschoenen, bokshandschoenen, of fietstoebehoren. Of zoek je de geschikte kampeeroutfit en -toebehoren? Wij hebben het in huis. Onze experts helpen jou met plezier verder en bieden je graag advies op maat aan. Allen daarheen dus!

Lentekriebels bij GO Sport

28 maart 2019

De lente is in het land! Bij GO Sport zijn er tal van nieuwe merkproducten gearriveerd om in stijl de lente in te zetten! Ontdek het snel in een GO Sport-winkel in jouw buurt.

Klaar voor het nieuwe loopseizoen?

8 maart 2019

De lente is in aantocht! Begint het bij jou al te kriebelen om volop aan het nieuwe loopseizoen te beginnen?

Dat treft! Bij GO Sport geniet je namelijk van korting op tal van loopschoenen en tenues. Haast je daarheen!

Klaar voor Oilsjt Carnaval? Haal je warme onderkledij bij GO Sport!

25 februari 2019

Ligt jouw verkleedkledij al een paar weken te wachten op Aalst Carnaval? Binnenkort is het eindelijk zover. Al durft het de komende dagen wel wat af te koelen.

Met de warme onderkledij van GO Sport kun je uren in de kou blijven vieren: zoals een echte carnavalist, dus! Spring deze week eens binnen bij GO Sport Aalst.

Klaar voor een uitdaging? Doe mee aan de Blaarmeersen Trail 2019!

11 februari 2019

Loop doorheen de groene long van Gent! Of je nu zoekt naar een competitieve uitdaging, of gewoon een plezant uitje met vrienden of collega's, de Blaarmeersen Trail mag niet ontbreken aan je sportieve agenda. Je kunt zowel je eigen records verbreken als samenwerken in teamverband. Inschrijving kan nog tot zondag 3 maart (om 12 uur).

Praktisch:

  • Wanneer? 9 maart 2019 om 15 uur (aanmelden tussen 13 en 14.30 uur in Le Beach House)
  • Waar? Zuiderlaan 5, 9000 Gent (parkeergelegendheid in het recreatiedomein zelf)

Prijzen voorinschrijving online:

  • Individueel (18 km): 10 euro
  • Sprint (6 km): 10 euro
  • Estafette (18 km): 25 euro
Inschrijven kun je via deze link.

Klaar voor de beker van België? Koop je eigen Lindemans-tenue!

7 februari 2019

Ben jij al klaar voor de beker van België? Koop nu je officiële Lindemans-wedstrijdtenue bij GO Sport! Voor slechts €50 heb jij jouw eigen Lindemans-outfit al in huis. Haal hem snel bij GO Sport Aalst. Adres en openingsuren vind je via deze link. Waar wacht je nog op?

GO Sport: solden tot 70%!

1 januari 2019

Daar zijn de wintersolden! De hele maand januari krijg je tot 70% korting op de hele wintercollectie. Haast je dus snel naar een GO Sport-winkel in je buurt!

Laat je ski's en snowboards slijpen bij GO Sport

12 december 2018

Het wintersportseizoen staat voor de deur. Heb je thuis nog een paar ski's of een snowboard onder het stof liggen? Breng die dan naar GO Sport en wij zetten die weer piekfijn in orde! Eerst slijpen we jouw geliefde paar ski's (of je favoriete snowboard), en daarna geven we ze een waxbeurt. Zo ben je helemaal klaar om de verse sneeuwpiste af te glijden! Haast je dus snel naar een GO Sport-winkel in je buurt!

Mega Outletweekend in Nekkerhal Mechelen: superkortingen tot -70%

3 december 2018

De winter nadert ... en dat betekent: winterkortingen! Van vrijdag 7 december tot en met zondag 9 december staat GO Sport paraat op de mega outletbeurs in de Nekkerhal in Mechelen.

Je vindt er onder andere:

  • Alle ski's en skibotten aan -50%
  • Winterkledij in alle maten met kortingen tussen -40% en -70%
  • Meer dan 2000 paar (sport-)schoenen in alle maten met kortingen tussen -40% en -70%
  • Ruim 1000 paar voetbalschoenen in alle maten aan -70%, bij aankoop van een paar voetbalkousen.
  • Trainingspakken in maten tussen 4 jaar en 4XL aan €20 ipv €69,99

Je kunt de beurs bezoeken op vrijdag 07/12 van 15.00 tot 21.00 uur en zaterdag 08/12 en zondag 9/12 van 11.00 tot 18.00 uur.

Over winterpret gesproken: wist je trouwens dat je jouw ski's en snowboard in al onze winkels kunt laten slijpen? Zo ben je helemaal klaar voor het aanstormende wintersportseizoen!

Vredesloop 2018: loop mee voor het goede doel!

23 november 2018

Op zondag 2 december organiseert atletiekvereniging ALVA haar 8e Priester Daens Vredesloop. Zowel jong als minder jong kunnen er het beste van zichzelf geven in de straten van Aalst. Ook jij kunt erbij zijn!

Vanaf 13 uur beginnen de kleinsten aan de Snoepjesloop en de verschillende kidsruns (400 tot 1200 meter). Daarna is het de beurt aan de volwassenen: zij lopen 5, 10 en/of 15 kilometer.

What's in it for the winners? De 18 podiumplaatsen krijgen een trofee en kans op allerlei geldprijzen en waardebons voor GO Sport en restaurant Limoncello. Wie niet tot de gelukkige winnaars behoort, kan uiteraard rekenen op een gezeliige, maar sportieve namiddag voor het hele gezin. Toiletten, douches en een massageteam zijn beschikbaar op de startlocatie in het Sint-Maarteninstituut in Aalst (adres Vrijheidsstraat 22, 9300 Aalst).

Wanneer? Vanaf 13 uur. Inschrijven kan ter plaatse tot 12.30 uur, of nog tot zondag 25 november online. Eén euro van je inschrijvingsgeld gaat naar 11.11.11. Meer informatie vind je hier.